Organisatie

Plaatwerk 365

Plaatwerk365 is het portal van Suplacon, voor het online calculeren en bestellen van plaatwerk producten. Dit portal is al actief sinds 2014 en is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende portals van Nederland voor plaatwerkproducten.

Plaatwerk365 staat voor:

  • Vakmanschap & kwaliteit (ISO 9001- gecertificeerd)
  • Een gebruiksvriendelijke en begrijpelijke user interface
  • Uitgebreide online dienstverlening
  • Flexibiliteit en behulpzaam
  • Innovatie
Missie & visie
Plaatwerk365 wil het bestellen van plaatwerkproducten op basis van een digitale 3D tekening zo eenvoudig en compleet mogelijk faciliteren.
Samen met onze technologie partners werken wij er aan, om ook andere plaatbewerking technieken en oppervlakte behandelingen op basis van een digitale tekening te calculeren.
Uiteindelijk willen we alle diensten die Suplacon levert ook op ons portal kunnen aanbieden.
Het plaatwerk365 portal helpt onze klanten om snel inzicht te krijgen in kosten, maakbaarheid en levertijden. Bovendien zorgt de techniek voor een minimale foutkans en korte doorlooptijd.
Op deze wijze willen we u helpen om uw projectbegroting en inkoop zo efficiënt mogelijk af te wikkelen zodat u zicht kunt focussen op uw kernactiviteiten en uw business kan versnellen.

Suplacon group
Plaatwerk365 is onderdeel van Suplacon Group. Suplacon is opgericht in 1977 en heeft daarmee ruim 45 jaar ervaring in industriële toelevering. In 1987 investeerde het bedrijf als één van de eerste bedrijven in Nederland in een lasersnijmachine. Sindsdien is het bedrijf hard gegroeid en is Suplacon een gevestigde naam als het gaat om de toelevering van plaatwerkproducten.

Suplacon focust zich op industriële maakbedrijven. De machinebouw is daarbij een van de belangrijkste sectoren. Voor deze OEM bedrijven wil Suplacon optreden als ketenpartner. Dat houdt in, dat de dienstverlening wordt afgestemd op de behoeften van de klant en naast het plaatwerk ook zaken als engineering, oppervlakte behandeling, assemblage en logistiek worden verzorgt.