Over ons

Organisatie

Plaatwerk365 is

Plaatwerk365 automatiseert
Als klant wilt u eersteklas plaatwerk geproduceerd door een betrouwbare en goed georganiseerde leverancier. Hiervoor bent u bij Plaatwerk365 aan het juiste adres. Met ons team van ruim 30 medewerkers leveren we maatwerk producten en halffabricaten in staal, RVS en Non Ferro. Door het continu verbeteren van onze processen, is onze dienstverlening afgestemd op de eisen van deze tijd en worden nieuwe technieken vlot doorgevoerd.

Suplacon Group
Bij Suplacon hebben we passie voor plaatwerk. Onze medewerkers worden goed getraind en hebben uitgebreide kennis van slimme en kostenefficiƫnte plaatwerkoplossingen. Als klant profiteert u hiervan omdat wij deze kennis delen en u gevraagd en ongevraagd adviseren over de beste en meest kostenefficiƫnte oplossing. Desgewenst kunnen wij ook uw plaatwerk producten engineeren.

Een greep uit de mogelijkheden bij Suplacon! Wij stemmen onze dienstverlening af op uw behoefte en borgen dit middels automatisering en vastlegging van afspraken in ons ERP systeem. Vraag er naar bij onze medewerkers!