Linkedin Facebook Youtube

Nieuws

Nieuw!! Oppervlaktebehandelingen online!

 

Plaatwerk365.nl: Uw Online Webportaal voor Efficiëntie en Kwaliteit! 


Beste klanten,

Plaatwerk365.nl, dé bestemming voor al uw plaatwerkbehoeften! Met trots kunnen we u vertellen dat we uw projecten naar een hoger niveau tillen, met behulp van onze verhoogde capaciteit en snelle doorlooptijden.

Waarom Plaatwerk365.nl uw ideale partner is? Het antwoord ligt in onze veelzijdige dienstverlening! Onze moderne machines staan garant voor nauwkeurig snijden, precies kanten, vakkundig afbramen, tappen, soevereinen, maar bovenal onze vakkundige collega's die zich maximaal inspanning om voor u een goed product te maken. Maar daar houdt het niet op, we hebben ons dienstaanbod onlangs uitgebreid met oppervlaktebehandelingen, zoals duurzaam poedercoaten, beitsen/passiveren en elektrolytisch verzinken.


Vanuit de machinebouw sector tot de carrosseriebouw en de semicon industrie, onze trouwe klanten loven ons vakmanschap en onze kwaliteit. Wat onderscheidt ons nog meer? Onze klanten vertrouwen op ons en dat is niet zonder reden. 

✔ Maakbaarheids advies

✔ Echt advies van een vakspecialist

✔ Meedenken in oplossingen

✔ Maximale klantgerichtheid

✔ Meedenken in waardecreatie

Dus, waar wacht u nog op? Neem nu actie en maak gebruik van onze uitgebreide mogelijkheden! Of u nu een kleine order heeft of een groot project, wij staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken.

Wacht niet langer bezoek Plaatwerk365.nl en ervaar zelf de voordelen van samenwerken met een betrouwbare partner voor plaatwerkoplossingen.

Met vriendelijke groet,

Het Team van Plaatwerk365.nl"

Gepubliceerd op 26-07-2023